OPG Cifrić

Iz Josipovca, tik do Osijeka dolazi nam obitelj Cifrić. U svojih četrdesetak plastenika uzgajaju povrće i jagode, njihov vrhunski proizvod možete susresti i na tržnici, za eCeker su pripremili slasne rajčice.

Josipovac ima zanimljiv identitet, s jedne strane njeguje tradiciju i poljoprivrednu proizvodnju, dok se s druge strane može pohvaliti mnoštvom realiziranih investicija i projekata. Područje je bilo naseljeno i u vrijeme eneolitika kao i Vučedol (3000 godina prije Krista), a tijekom 18 stoljeća ga naseljavaju i Nijemci.

Poljoprivredna proizvodnja ove obitelji također je jedna kombinacija, jedan dio uroda dobivaju u plastenicima, dok drugi dio dobiju korištenjem biološke zaštite. Jasmin i njegova majka će vam rado dati još informacija ako ih posjetite na osječkoj tržnici, a dotad naručite povrće, dostavljamo ga u kratkom roku!
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
  1. SVJEŽA RAJČICA, 2 KG
    22,10 kn 26,00 kn

    Svježe ubrana

    Saznajte više
Desc

1 proizvod

po stranici
Pogledajte kao Mreža Lista
Povrat sredstava

Povrat sredstava se vrši za proizvode na kojima kupac uoči nedostatak prilikom preuzimanja robe.

Dostava

Dostavu obavljamo nakon vidljive uplate, najranije nakon 48 sati.

Dodatnog troška dostave nema

SINDIKATI - dostava u dogovorenim terminima

SVI OSTALI KUPCI - dostava na vaš kućni prag ili na posao utorkom, četvrtkom i petkom. Uvjet je da je narudžba veća od 150 kn. Područje dostave možete vidjeti ovdje http://www.camarg.eu/camarg-hr/shipping-delivery
Ako je narudžba manja od 150 kn proizvode možete preuzeti na tržnici u eCeker promo prostoru 48 sati nakon uplate i kasnije.

Detalji o ocjeni
Cijena :
   (0)
Vrijednost :
   (0)
Kvaliteta :
   (0)
Komentari & osvrti dosadašnjih kupaca
Nema komentara i osvrta
To Top